NIEUWS
De Zeestraat Herald melded: LIMITLESS, “eenvoud maar toch luxe, nieuwe mode van Limitless home desig
2013-9-12 11:00:54

 

Op 14 oktober, Xiamen, "Channel Guide" heeft een artikel rapportage gepubliceerd over LIMITLESS. Van 12 tot en met 28 oktober viel de gelegenheid samen met het jubilieum van Jimei Xiyingmen bouwmarkt te vieren, en LIMITLESS heeft een prestatie gehouden bij Xiamen Store Xiyingmen bouwmarkt South Lobby gehouden, en het thema luide: "eenvoud toch luxe, chicque en elegant."

Limitless is een internationale top merk voor het huishouden, via de unieke uitdrukking van schoonheid, pleit voor een ander soort leven. Van Living Pavilion in Nederland tot Meubel Wereld in Parijs, ze heeft een 's werelds vooraanstaande positie verworven; van luxe design in de klassieke kunst van meningsuiting tot het ideal uitdrukking van het perfecte huis,Van G-style met zwart-wit naar enige kantoor combinatie meubelen, zijn unieke designtaal, preciesie in details, komt tot uitdrukking van het ultieme ergonomisch comfort, gecombineerd met moderne technologie, die smaak is geheel anders dan de traditionele levenstyle, en brengt de internationale design tot een nieuwe trend. Hoewel het is altijd met eenvoudig marketing aanpak geweest, maar het inzet werkte, tot nu toe heeft Limitless in verschillende landen zoals in Nederland, Frankrijk, Griekenland, Oekraïne, Cyprus, Israël, de Verenigde Staten, Canada, Nieuw Zeeland, Singapore, Zuid-Korea, Saudi-Arabië, Iran, Indonesië, Thailand, China en andere landen meer dan 100 vestigingen en meer dan 200 franchise winkels geopend.

Het hoofdkantoor van Limitless is gevestigd in Nederland, is een merk en design center,personelen uit Nederland, Duitsland, Italië, China, enz., ze zijn talentvolle ontwerpers, is erg begaan in de home design met minutieus onderzoek en ontwikkeling, gecombineerd met diverse soorten materiaal structuur, een combinatie van esthetiek en ergonomie analyse en onderzoek, heeft tot nu toe meer dan tweehonderd patenten in de Europese Unie en de Verenigde Staten gekregen. Wegens verschillende culturen en achtergronden maakt ons werk in het ontwerp en de afwerking daarvan tot een uniek temperament. De ontwerpteam staat onderleiding van Maxwell LEE, steeds focus op de integratie van de oosterse filosofie en moderne technologische innovatie,en het creëren van een eigen kenmerken, en behorend tot de enige Oriental Fashion De internationale stijl: "eenvoud maar toch luxe, chique en elegant," is een stralende trend geworden. In 2009 werd in een klap beroemd vanweg de verovering van het bekende Oscar award in design van de Duitse Red Dot Award, zij is samen met's werelds toonaangevende merken designer zoals BMW, Opel, Dell, Apple enz. op het podium gestegen.

"Eenvoud maar toch luxe, chique en elegant" is een begrip van Limitless levensfilosofie, sinds een lange tijd biedt ze haar service voor de internationale high-end groepen consumenten. Haar trouwe klanten kring bestaat uit de Nederland koninklijke familie, de Franse film en kunst industrie, Hollywood sterren. Zoals Zuid-Koreaanse beroemde actrice Kim Hee Kim Ha Neul, Song Yun Er, Pu Long He,Gao Zhou Yuan, en de beroemde Chinese regisseur Feng Xiaogang, internationale filmster Zhang Ziyi en de beroemde acteur Honglei;En zelfs de prins van Brunei ook die ponder de indruk van de unieke stijl van de producten, in het bijzonder, he heeft de designer gevraagd om het interieur volgens de stijl van Limitless een geheel nieuwe wooning in te richten. Bovendien topontwerpers uit Dubai Mr.Radmanesh voelde ook zeer aangetrokken door het thema eenvoud maar toch Luxe, chique en elegant, he heeft het thema in top architectonische stijl van Dubai geintroduceerd en geintegreerd.De Franse top internationale design meesters Deli. Putman (Andree Putman) heeft limitless gekozen om de internationale filmster Sophie Marceau’s luxe villa in te richten. Limitless is ook in samenwerking met de Noord-Amerikaanse "CITYLINE" "YTV", en andere home modeshows, om een ​​gezamenlijke mode cultuur te creëren in een nieuwe richting, zodat mensen uit verschillende landen kunnen de kracht van de moderne klassieke design meemaken.

Sinds in oktober 2010 Limitless heeft haar vestiging in Xiamen is geopend, het winkel is gelegen aan Xiyingmen Jimei Meubelen Plaza, en na de opening is door de lokale high-end consumenten in Xiamen goed gewaardeerd. Ter gelegenheid van Jimei Xiyingment haar jubileum viert, zal Limitless bij de Mall South lobby meer informatie te verstrekken,en we nodigen u uit om daar een kijkje te nemen, de activiteit wordt gehouden van 12-28 oktober 2011. Ondertussen zal Limitless op 15 oktober zaterdag 3-6 uur ‘s middags een overeenkomst houden, dat is een recepties voor ontwerpers en nieuwe en oude klanten, en we heten U van harte welkom!

 

 

 

 

     

COPYRIGHT LIMITLESS.NL